Dokky what’s in a name?

Dokky is natuurlijk een persoon: Daniel Kok. Maar Dokky is ook de naam van mijn bedrijf en mijn social media handle. Door deze naam te gebruiken op Twitter en als moderator bij verschillende projecten zijn veel mensen mij zo gaan kennen en noemen.

Na afgestudeerd te zijn als illustrator op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam heb ik 13 jaar gewerkt als creative strateeg, consultant en content maker bij o.a. Dieperink Non Spot Advertising (DNA), Sanoma Media, Advance Interative en IDTV.

Sinds 2010 jaar ben ik zelfstandig en ontwikkel ik concepten en strategieën voor bedrijven en adviseer ik op het gebied van social media, digital, marketing, formats en crossmedia. Een belangrijk professioneel hoogtepunten was dat ik in 2013 -als 1 van 4 credited producers- de International Digital Emmy Award in ontvangst mocht nemen.

In 2015 ben ik weer begonnen met het maken van illustraties en zakelijke animaties (‘explanimations’). Afhankelijk van de briefing bedenk ik deze zelf, animeer ze en produceer ze in nauwe samenwerking met mijn verschillende partners.

Direct contact opnemen? Kijk hier voor de gegevens.